Egy hétköznapi anyuka vagyok, aki fontosnak találja, hogy a gyerekei angolt tanuljanak. Ebben próbálok nekik segíteni és szeretném megmutatni, hogy ez másnak se lehetetlen.
RSS

2010. február 28., vasárnap

Angolozoo

A hétvégén a British Council szervezésében ismét angol óra volt a gyerekeknek.

A következő március 27-dikén lesz 10-11 óráig a Fővárosi Állatkert tanodú termében a baromfiudvar melletti épület emeletén. (hónap utolsó szombatja)

Ez volt a második alkalom. Most kicsivel több gyerkőc jött el, mivel most nem tombolt a hóvihar, mint az első alkalomkor. :)

A foglalkozások ingyenesek, csak az állatkerti belépőt kell megvenni. Ha valaki komolyan gondolja, és minden hónapban szeretne résztvenni a foglalkozáson, annak érdemes megvenni a 365 napos bérletet. Ezzel nem csak a sorbanállás kerülhető el, de sokkal olcsóbb is. Hisz egy 365 napos bérlet árából csak 3,5 belépőt lehetne megvenni.

Aki bérletre pályázik, az töltse ki az adatlapot előre (bérletáraknál található letölthető formában) és vigyen magával személyibe való fényképet, mert az is kell a bérlethez.

A foglalkozáson most részben a múltkori dolgokat ismételték át, részben új játékokat játszottak.

A foglalkozást egy angol anyanyelvű úriember vezeti, aki nagyon ügyesen bánik a gyerekekkel.

Az elkövetkező napokban bemutatom az ott játszott játékokat. Addig is pár képben itt megtekinthető, már amiről készítettem képet. :)

Származási hely: Anglozoo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése